You are not currently viewing the most recent Realscreen West. Go to Realscreen West 2021.


Monday, June 1

8:00am Registration (8:00am-6:00pm) (8:00am - 8:15am) Delegates' Lounge (8:00am-6:00pm) (8:00am - 9:30am)

Starlight Ballroom

Continental Breakfast (8:00am - 9:30am)
10:00am Intro to Realscreen West (10:00am-10:45am) (10:00am - 10:45am)

Ocean I&II

10:45am Networking Coffee Break (10:45am - 11:00am)
11:00am Speed Pitching One (11:00am - 12:00pm)

Wilshire I&II

30 Minutes With: David Eilenberg, TBS/TNT (11:00am-11:30am) (11:00am - 11:30am)

Main House

30 Minutes With: James Bolosh, FYI (11:00am-11:30am) (11:00am - 11:30am)

The Study

Meet a Mentor: Gary R. Benz, GRB Entertainment (11:00am-11:45am) (11:00am - 11:45am)

Ocean I&II

Meet an Expert: Distributors (11:00am - 12:00pm)

Bungalow Patio

12:00pm Lunch (12:00pm - 1:30pm)
1:30pm Speed Pitching Two (1:30pm - 2:30pm)

Wilshire I&II

30 Minutes With: Jason Sarlanis, ABC (1:30pm-2:00pm) (1:30pm - 2:00pm)

Main House

30 Minutes With: Elvia Van Es Oliva, TLC (1:30pm-2:00pm) (1:30pm - 2:00pm)

The Study

2:15pm 30 Minutes With: Colin Nash, MTV (2:15pm-2:45pm) (2:15pm - 2:45pm)

Main House

30 Minutes With: Steven Lerner, HGTV/DIY Network and Great American Country (2:15pm-2:45pm) (2:15pm - 2:45pm)

The Study

2:30pm Meet a Mentor: Thom Beers, FremantleMedia North America (2:30pm-3:15pm) (2:30pm - 3:15pm)

Ocean I&II

Meet an Expert: Agents (2:30pm - 3:30pm)

Bungalow Patio

3:00pm 30 Minutes With: Howard Swartz, Discovery Channel (3:00pm-3:30pm) (3:00pm - 3:30pm)

Main House

30 Minutes With: Justin Lacob, Spike (3:00pm-3:30pm) (3:00pm - 3:30pm)

The Study

3:30pm Networking Coffee Break (3:30pm - 3:45pm)
3:45pm Keynote Conversation: Mark Burnett (3:45pm - 4:45pm)

Wedgewood Ballroom

4:45pm Opening Cocktail Reception (4:45pm - 6:00pm)

Tuesday, June 2

8:00am Registration (8:00am-6:00pm) (8:00am - 8:15am) Delegates' Lounge (8:00am-4:30pm) (8:00am - 9:30am)

Starlight Ballroom

Continental Breakfast (8:00am - 9:30am)
9:50am Opening Remarks (9:50am - 10:00am)

Wedgewood Ballroom

10:00am In Conversation With Rich Ross, President, Discovery Channel (10:00am - 11:00am)

Wedgewood Ballroom

11:00am Networking Coffee Break (11:00am - 11:15am)
11:15am Living on the Edge (11:15am - 12:15pm)

Wedgewood Ballroom

Between the Screens (11:15am - 12:15pm)

Ocean I&II

Speed Pitching Three (11:15am - 12:15pm)

Wilshire I&II

30 Minutes With: Matt Hanna, Esquire Network (11:15am-11:45am) (11:15am - 11:45am)

Main House

30 Minutes With: Brian Leonard, Travel Channel (11:15am-11:45am) (11:15am - 11:45am)

The Study

12:15pm Lunch (12:15pm - 1:45pm)
12:30pm Luncheon Roundtables (12:30pm-1:45pm) (12:30pm - 1:45pm)

Bungalow Patio

1:45pm The Showrunner: Soldier, Savior or Spy? (1:45pm - 2:45pm)

Wedgewood Ballroom

Unscripted, Everywhere (1:45pm - 2:45pm)

Ocean I&II

2:15pm 30 Minutes With: Joseph Ferraro, Bravo (2:15pm-2:45pm) (2:15pm - 2:45pm)

Main House

30 Minutes With: Rob Swartz, Reelzchannel (2:15pm-2:45pm) (2:15pm - 2:45pm)

The Study

2:45pm Networking Coffee Break (2:45pm - 3:00pm)
3:00pm In Conversation With Paul Buccieri, President, A&E and History (3:00pm - 4:00pm)

Wedgewood Ballroom

30 Minutes With: David Hillman, Lifetime (3:00pm-3:30pm) (3:00pm - 3:30pm)

Main House

30 Minutes With: Jill Dickerson, OWN (3:00pm-3:30pm) (3:00pm - 3:30pm)

The Study

4:00pm 2015 Realscreen Awards + Cocktail Reception (4:00pm - 6:30pm)

Wednesday, June 3

8:00am Registration (8:00am-1:00pm) (8:00am - 8:15am) Delegates' Lounge (8:00am-5:00pm) (8:00am - 9:30am)

Starlight Ballroom

Continental Breakfast (8:00am - 9:30am)
10:00am Bringing Big Swings to Broadcast (10:00am - 11:00am)

Wedgewood Ballroom

11:00am Networking Coffee Break (11:00am - 11:15am)
11:15am Trendwatch: Keeping it Real (11:15am - 12:15pm)

Wedgewood Ballroom

Let's Stick Together (11:15am - 12:15pm)

Ocean I&II

30 Minutes With: Angel Annussek, truTV (11:15am-11:45am) (11:15am - 11:45am)

Main House

30 Minutes With: Bonnie Pan, Maker Studios (11:15am-11:45am) (11:15am - 11:45am)

The Study

12:15pm Lunch (12:15pm - 1:45pm)
12:30pm Luncheon Roundtables (12:30pm-1:45pm) (12:30pm - 1:45pm)

Bungalow Patio

1:45pm Making it to Season 2... And Beyond (1:45pm - 2:45pm)

Ocean I&II

Trendwatch: Driving a Hybrid (1:45pm - 2:45pm)

Wedgewood Ballroom

2:15pm 30 Minutes With: Regina Thomas, BET (2:15pm-2:45pm) (2:15pm - 2:45pm)

Main House

30 Minutes With: Angela Molloy, WEtv (2:15pm-2:45pm) (2:15pm - 2:45pm)

The Study

2:45pm Networking Coffee Break (2:45pm - 3:00pm)
3:00pm Grace Under Pressure (3:00pm - 4:00pm)

Wedgewood Ballroom

4:00pm Closing Cocktail Reception (4:00pm - 5:30pm)